8 Eylül 2016 Perşembe

Narr Bandana Nedir? Nasıl Takılır - Bağlanır?

Narr bandana nedir? Sorusu şu sıralar çok soruluyor. Türkiye'de kısa sürede geniş bir kitleye hitap etmeye başlayan Narr, çetin doğa şartlarına uyum sağlayabilmenize olanak tanıyan bir yardımcı niteliğindedir. Üretim malzemesi sayesinde ultraviyole ışınları, sıcaklık, bakteri, toz ve mikroplara karşı koruyucu bir yapıya sahiptir. Bu sayede hem günlük yaşantıda hem de doğada kullanılabilir. İçeriğinde ise polygiene ve thermocool barındırmaktadır.


Narr Bandana Ne İşe Yarar?

  • İnsan vücudunun sıcaklık dengesini korumaya yardımcı olur.
  • Spor ekipmanlarına kusursuz bir yardımcı olur.
  • Soğuk havalarda sıcak, sıcak havalarda da serin tutar.
  • Boyunluk olarak kullanılabilir. 
  • Antibakteriyel olduğu için toz ve virüse karşı korur.
  • Ter kokusunu oluşturan bahterileri engellediği için ter kokusu yapmaz.
  • Özellikle doğa sporcuları ve uzun süre dışarda çalışanlar için idealdir.
  • Boyunluk, maske, bandana, bere ve alın bandı olarak kullanılabilir.
  • Başın istediğiniz bölgesini dış etkenlerden koruyabilir.
  • Renk ve desenleriyle kıyafetinize uyum sağlar.
  • Katlanabildiği için cepte kolayca taşınır.

Narr Bandana Boyutları 

Narr bandana modelleri boru şeklinde üretilmiştir. 50 x 25 cm boyutlarındadır. Ağırlığı sadece 36-37 gramdır. Enine esneyebilen kumaşı boyuna esneklik göstermez. Dikişsiz olarak üretilen ürün sökülmek gibi bir sorun teşkil etmez. Dikişsiz olması sayesinde yıpranma, aşınma ve genişleme gibi hadiselere karşı dayanıklıdır. Üzerindeki desenleri doğa dostudur. Bu yüzden kişilere zarar vermeyen patentli, sertifikalı su bazlı boyalar kullanılarak tasarlanmıştır. Mikro fiber kullanılarak örülen Narr Bandana, baskı esnasında bu özelliğini kaybetmez. Temizliği kolay olan bandananın renkleri solmaz ve desenleri kumaş üzerinden çıkmaz.


Narr Bandanayı Kimler Takabilir?

Hem erkek hem de bayan yani unisex üretildiği için ürünü herkes kullanabilir. Özelliklere bakteri, virüs, toz ve güneşe karşı zayıflığı olan tüm bireyler tercih edebilir. Bebekler, çocuklar, gençler ve yaşlılar sokağa çıkarken dış etkenlerden bandana sayesinde korunabilir. Ayrıca aktif spor yapan, dağcılar, dalgıçlar, bisikletçiler, futbolcular ve motor sporuyla uğraşanlar için oldukça idealdir. Bunların dışında atletler, kanser tedavisi gören hastalar ve saç dökülmesi hastalığından korunmak isteyenler Narr bandanayı tercih edebilir.

Narr Bandana Kullanım Şekilleri

Narr bandana ile 14 farklı kullanım şekli sizi bekliyor. Tabi ki bu sadece bizim belirlediklerimiz. Sizin yaratıcılığınızla daha onlarca farklı kullanım şekline sahip olabilir. Bandana modelleri en çok şu şekillerde kullanılmaktadır;

  1. Balaklava
  2. Bandana
  3. Başlık
  4. Maske
  5. Alın Bandı
  6. Toka
  7. Saç Bandı
  8. Korsan Bandana
  9. Boyunluk
  10. Bere
  11. Do Rag
  12. Sahra
  13. Fular
  14. Bileklik




Paylaş:

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.