9 Eylül 2016 Cuma

Erkek Bandana Modelleri

Erkek Adam da Bandana Takar!
Erkek bandana modelleri içerisinden tercihlerinizi yaparak dört mevsim kullanabilirsiniz. Daha önce "Bandana Nedir?" adlı makalemde bu ürün hakkında aklınıza gelebilecek tüm soruları cevaplamıştım. Dilerseniz inceleyebilirsiniz. Aslında şuan piyasadaki modeller unisex, yani hem bayanlar hem de erkekler tercih edebiliyor. Fakat görünüm olarak daha çok erkeklerin tercih edebileceği modelleri sizler için listeledim. Eğer sizde sadece erkek bandana modelleri arıyorsanız çok doğru yere gelmişsiniz :)

Şimdi bazı çatlak sesler yükseliyor sokaklarda; "Erkek Adam Bandana Takar mıymış Yaa?" Diyerek... Hep filmlerden özenerek giyinen, artist gibi sokaklarda dolaşanlar en tehlikeli çetelerin filmlerini izlemeyi unutmuş sanırım. Çoğu filmlerdeki sokak çeteleri ve tehlikeli karakterler bandana takardı. Hiç değilse benim aklımda öyle kalmış.


Karate Kid Bile Erkek Bandan Modelleri Tercih Ederdi!
Bandana Takan Motorcular da Tehlikeli Duruyor Hee
Şimdi sizlerle satın alabileceğiniz bazı erkek bandana modelleri hakkında istişare edelim. Bakalım hangi modeller erkekler tarafından daha çok tercih ediliyor.

Narr Erkek Bandana Modelleri

Narr bandana erkek modelleriyle karşınızda. İnternet üzerinden satın alabileceğiniz Narr bandana modelleri içerisinden en erkeksi olanları sizler için şöyle bir kenara aldım.


 Buff Erkek Bandana Modelleri

Dünyaca ünlü sporcuların kullandığı Buff erkek bandana modelleriyle sizde kendi tarzınızı yakalayabilirsiniz. Onlarca farklı şekilde kullanabileceğiniz bandanalar, dört mevsim özelliğiyle birçok aksesuarınızın yerine geçebilir. Şimdi Buff tarafından üretilen birbirinden güzel bandanalara birlikte bakalım;





Paylaş:

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.